Kom een Moodboard maken bij Be-leef!

Waarom een Moodboard? Op een Moodboard zet je je dromen en wensen op papier d.m.v. plaatjes en kleuren.
Dit  geeft je beeldende inzichten over waar je heen wilt en maakt jouw jaarplannen en wensen duidelijk! 
Een moodboard heeft een verborgen kracht! Dit is de wet van aantrekkingskracht! Door positieve, blije gedachten en wensen op papier te zetten en daarna los te laten, zullen je wensen uitkomen! Je krijgt er inzichten door, inspiratie, creativiteit en je stopt energie in jezelf ook al doe je het gezellig samen met anderen. Dit geeft ook weer inzichten.

Wat gaan we doen? We gaan d.m.v. een korte meditatie jouw hoofd leegmaken, zodat jouw wensen en dromen duidelijk doorkomen. D.m.v. magazines, plaatjes ga je op een stuk karton jouw wensen zetten/ plakken voor aankomend jaar. Kortom je zet je wens in beeld. Niet teveel bij nadenken, gewoon op gevoel werken . Zorg dat het je blij maakt! Waarom? Deze gevoelens stuur je het Universum in , je geeft het energie en alles wat je energie geeft groeit! Dat is de wet van de aantrekkingskracht.

Wanneer je Moodboard klaar is , bekijk je het van een afstand. Wat voor inzichten geeft het je? Wat maakt het je duidelijk? Misschien krijg je de inzichten niet meteen , maar pas de volgende dag..

Wanneer ? Zondag 13 en 27 januari van 13 tot 16 uur.

Kosten: € 25,- incl. koffie thee en wat lekkers.

Interesse? Neem contact op met Be-leef of ga naar de contactpagina