Een burn out of overspannenheid krijg je door een langdurige periode van stress waarbij je niet of nauwelijks uitrust. Je lichaam krijgt zo niet de tijd om te herstellen en hierdoor raakt je bijnier uitgeput en het centrale zenuwstelsel raakt hierdoor beschadigd.
Heb je last van meer dan 3 van onderstaande symptomen, dan is de kans groot, dat je overspannen bent.  Dat wil nog niet zeggen dat je een burn-out hebt. Klachten van een burn-out zijn heftiger en duren langer.
Intense moeheid
Snel opgejaagd
Niet tegen herrie of drukte kunnen
Veel piekeren
Lichamelijke klachten
Snel geïrriteerd
Slecht slapen
Snel emotioneel
Slechte concentratie
Om te herstellen heb je rust nodig, eis niet teveel van jezelf en doe leuke dingen, dit bevordert het herstel!
Samen met Be-leef gaan we de oorzaak aanpakken van jouw burn-out of overspannenheid. Het is nodig om rust te krijgen op verschillende vlakken, zowel geestelijk , lichamelijk en emotioneel vlak. Door verschillende methoden pakken we de oorzaak effectief en doeltreffend aan.  Massages zullen je meer energie, rust en ruimte geven, lichamelijke klachten verhelpen en het slapen bevorderen, waardoor je wat meer kan herstellen.  We kijken naar de rode draad in je leven, waar loop je tegenaan en hoe kunnen we dit verhelpen. Dit zal je inzichten geven in het geheel, je krijgt tools en handvaten. Dit alles in rust en vertrouwen met elkaar. 
Neem de stap en kom van je burn-out of overspannenheid af. Be-leef helpt je graag. 
Klik hier voor de contactpagina
Be-leef
Klein Prinsenhof 13
4931 DG Geertruidenberg
Noord Brabant
info@be-leef.eu
0610518943