Tuina Stoelmassage

Tuina Bedrijf Stoelmassage

Tuina stoelmassage is een massage, die is  afgeleid van eeuwenoude Chinese succesvolle therapieën. Deze wordt uitgevoerd op een speciaal daarvoor gemaakte stoel, waarbij er over de kleding gemasseerd wordt. Het bestaat uit het masseren van nek, schouder, rug en armen inclusief de bijbehorende meridianen.

Voordelen Tuina stoelmassage:

Het verhoogt je energieniveau
Werkt ont stressend
Harmoniserend
Bevordert je gezondheid
Verhoogt de concentratie
Stimuleert de doorbloeding
Versterkt het gevoel van welzijn
Verbetert je afweersysteem
Vermindert nek en schouderklachten
Verlicht spierpijnen
Verbetert de slaap

Tuina Stoelmassage voor bedrijven

Voor minder ziekteverzuim en verbeterde prestaties!

Als bedrijf , wil je natuurlijk het beste uit je werknemers halen. Om dit te bereiken is het belangrijk dat welzijn, gezondheid en gemotiveerdheid van de werknemer bovenaan staan. Dit kan je stimuleren door het inzetten van Tuina stoelmassages. De massages werken zowel preventief alsook klachten verminderend en zo investeer je mede in de gezondheid van je medewerker. Hierdoor kan hij/zij zich weer voor de volle 100 procent inzetten. Als bedrijf heeft het ook vele fiscale voordelen.

Fiscaal voordeel

De kosten van de stoelmassage kunnen volledig als bedrijfskosten worden opgevoerd en zijn dus fiscaal aftrekbaar, ook de BTW is aftrekbaar. Verder hoeft u geen loonbelasting over de kosten te betalen. Stoelmassage valt onder de vrije verstrekkingen en wordt niet als beloningsvoordeel gezien.

Voor meer informatie of een proefdemonstratie neem telefonisch contact op met Be-leef of via het contactformulier 


Be-leef
Klein Prinsenhof 13
4931 DG Geertruidenberg
info@be-leef.eu
0610518943