Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are obligatory.
Your E-mail address wil not be published.
For security reasons we save the ip address 18.206.48.243.
It might be that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve our right to edit, delete, or not publish entries.
47 berichten.
Richard Leenheer Richard Leenheer uit Geertruidenberg schreef op november 30, 2022 om 1:59 pm
Lieve Peggy, je bent een hele fijne therapeute, lief, geduldig en met goeie resultaten. Je bent een echte aanrader!
Senna Senna uit Raamsdonksveer schreef op oktober 29, 2022 om 2:04 pm
Ik ben nu twee keer bij Peggy geweest en het is ongelofelijk hoeveel verschil ik al ervaar. De voornaamste reden van mijn bezoek aan Peggy was dat ik enorm veel last had van mijn nek. Tijdens de intake onder het genot van een lekker theetje hebben we samen mijn situatie in kaart gebracht. Daarna mocht ik de behandeltafel op voor een voetreflex sessie. Na deze sessie was de pijn in mijn nek op een paar puntjes na volledig verdwenen. Deze puntjes hebben we tijdens de tweede afspraak aangepakt en voor het eerst in maanden tijd wordt mijn humeur niet meer bepaald door de zeurderige pijn in mijn nek. Zo heerlijk! Ik kan Peggy echt iedereen aanraden!
Daphne Daphne uit Breda schreef op september 9, 2022 om 3:30 pm
Ik ben vorig jaar onder behandeling gekomen van Peggy voor hoofd-en nekklachten. Peggy heeft dit heel breed bekeken en onderzocht wat de oorzaak en uiteindelijk oorzaken bleken te zijn. Dit gebeurt op een heel laagdrempelige manier. De behandelingen zijn erg prettig en gebeuren in overeenstemming met jou, waarbij er goed wordt uitgelegd wat de specifieke behandeling inhoudt. Het resultaat van alle behandelingen is dat ik over het algemeen nauwelijks nog last heb van de hoofd-en nekklachten waarmee ik vorig jaar naar binnen liep, waaruit blijkt dat de combinatie van alle behandelingen en daarmee ook de brede kijk van de Chinese geneeskunde die Peggy eigen is, zeer effectief is.
Mietse Mietse uit Geertruidenberg schreef op juli 7, 2022 om 3:04 pm
Fijne , deskundige behandeling gehad, gehele massage , en hand en voetreflex massage. Aardige en rustige vrouw Voor herhaling vatbaar , dus gelijk een vervolgafspraak ingepland
Maud Maud schreef op juli 16, 2020 om 9:32 am
Ik heb contact gezocht met Peggy omdat ik wilde werken aan mijn zelfvertrouwen, faalangst en 'imposter syndrome' en ik nieuwsgierig was naar hypnose. Ik heb eerst een sessie hypnotherapie gedaan, wat ik best spannend vond. Maar Peggy weet je heel goed op je gemak te stellen en je het gevoel te geven dat je helemaal veilig bent. Het was dus ook helemaal niet lastig om me eraan over te geven, tegen mijn verwachting in. Het was een bijzondere sessie die ik als ontzettend helend heb ervaren. Het heeft me inzichten en handvatten gegeven die 'reguliere' vormen van therapie me nooit hadden kunnen geven, want ik was me er niet eens bewust van dat deze dingen in mij speelden. Tijdens mijn tweede sessie hebben we vingerreflex geprobeerd en ook dat was een bijzondere, prettige ervaring waarin veel duidelijk werd. Ik vind de sessies met Peggy bijzonder krachtig en ondanks dat het soms emotioneel is, ga ik toch altijd met een vrijer en positiever gevoel weer weg. Heel erg bedankt voor jouw hulp, Peggy!
Gerrie Gerrie uit Raamsdonksveer schreef op januari 7, 2020 om 8:01 am
De pijn in mijn heup voelde ik direct verdwijnen door vingerreflexologie. Wel heel bijzonder. Dank je Peggy voor je behandeling.
Bennie Bennie schreef op januari 6, 2020 om 1:09 pm
Altijd gedacht dat mijn hemiplegie 100% iets lichamelijks was maar Peggy heeft mij in laten zien dat het ook voor een groot deel iets geestelijks in wat zich uit in lichamelijke klachten. Dankzij haar heb ik het de geestelijke blokkade weg kunnen krijgen waardoor mijn lichamelijke klachten aanzienlijk zijn verminderd. Mijn heel mijn hart dank ik haar hiervoor.
Kitty de Louw Kitty de Louw uit Hoeven schreef op oktober 6, 2019 om 10:29 am
Kookworkshop volgens de vijf elementen gehad van Peggy . Mooie, inspirerende en leerzame sessie op een rustige wijze. En ook nog een duidelijk naslagwerk. Ik kan het iedereen aanraden!! Kitty
Anthony de Leij Anthony de Leij uit Breda schreef op september 21, 2019 om 6:09 pm
Vandaag een massage gehad van Peggy. Het was heerlijk .kan het iedereen aanraden. Alle stress en pijn heeft ze er uit gemasseerd. . Zeker voor herhaling vatbaar.
J. Bronkhorst J. Bronkhorst uit Geertruidenberg schreef op september 5, 2019 om 3:39 pm
Lieve Peggy, 2 september 2019. Allereerst bedankt voor de wijze waarop jij de sessie hebt gedaan, het was een heel prettige ervaring. Ik had gekozen voor regressie waarbij je terug keert naar eventueel vorige levens. Ik was heel benieuwd of de terugkerende dromen die ik jaren lang had en soms nog heb – iets te maken konden hebben met vorige levens. Ooit had ik bij iemand anders de regressie willen ervaren maar, ik was er of niet klaar voor – of het was de manier waarop de sessie destijds werd gedaan – het lukte niet. Bij Peggy lukte het wonderbaarlijk goed zelfs. Ik was na een kort intakegesprekje heerlijk ontspannen en ik gaf mij over aan wat er zou gaan gebeuren. In korte tijd was ik daar waar ik op hoopte te komen. Vrij snel kon ik ervaren hoe ik in trance was maar gewoon ook omgevingsgeluiden kon horen en het mij totaal niet stoorde. Ik was naderhand bij het uit trance komen, heerlijk ontspannen en uiterst tevreden. Ook was ik het besef van tijd kwijt – de sessie had voor mijn gevoel korter geduurd dan in werkelijkheid het geval was. Peggy is perfect in het leiden van sessies waarbij je onder hypnose wordt gebracht. Ze is rustig, praat duidelijk, stelt je op je gemak, ze is bekwaam en serieus. Niks geen rare fratsen of hocus-pocus dus en na de sessie – sta je weer met beide benen op de grond. Een echte aanrader vind ik. Lieve groetjes van: J. Bronkhorst te Geertruidenberg. ( Bij deze geef ik Peggy toestemming om mijn ervaringen van de regressie met anderen te mogen delen).
Myrna Hendriks Myrna Hendriks uit Oosterhout schreef op september 4, 2019 om 2:20 pm
Ik ging er blanco in. Haar praktijk ziet er warm en prettig uit. Peggy's aanpak is individueel, dus op mij, gericht. Heel verfrissend en verrassend. Alles wat ze zich in de loop van de tijd eigen gemaakt heeft, mixt ze en past ze toe. Ze is meevoelend en toch krachtdadig. Ze geeft nuttige en gerichte adviezen. Ik merk in het dagelijkse leven veranderingen (bijv. iets meer durf; minder uitstelgedrag) op sinds haar behandelingen. Bedankt voor alles tot nu toe Peggy.
Petra Petra schreef op juni 5, 2019 om 7:07 am
Onlangs heb ik bij Peggy een vingerreflexologie behandeling gehad i.v.m. mijn faalangst en examenvrees. Wat een bijzondere ervaring! Peggy gaf me het vertrouwen om terug te gaan in de tijd en een oud patroon te doorbreken en verwerken. Door haar rust en warme, vriendelijke uitstraling voel ik me erg op mijn gemak bij haar. Een absolute aanrader. Dankjewel Peggy!!
Bennie Bennie schreef op juni 1, 2019 om 2:03 pm
Ik had last van problemen uit het verleden waar ik zelf geen weet van had en door middel van vinger reflex therapie heeft peggie mij daar op een zeer deskundige manier van verlost. Het is een bijzondere ervaring dat iemand door middel van praten en aanraking je kan verlossen van een diepgewortelt probleem. Ik ben haar hiervoor eeuwig dankbaar.
Mieke Mieke schreef op mei 14, 2019 om 5:20 pm
D.m.v. hypnotherapie ben ik mijn fibromyalgie een heel eind de baas en heb ik mezelf van heel wat emotionele ballast wat ik met mij mee droeg verlost. Veel van deze ballast was ik mij niet eens bewust van dat ik deze met mij mee droeg. Ik ben Peggy hier erg dankbaar voor. Een hele lieve en zeker ook deskundige vrouw!
Dorus Brekelmans Dorus Brekelmans uit Ulvenhout schreef op april 4, 2019 om 8:34 pm
Sinds enkele jaren heb ik terugkerende klachten in de onderrug. Omdat de pijntjes en de angst voor pijn en terugval, en daardoor bewegingsangst, een te grote rol gingen spelen in mijn leven heb ik Peggy benaderd. Zij behandelde me met hypnotherapie en vingerreflextherapie. Beide sessies heb ik als erg prettig ervaren en het heeft me van een hoop klachten afgeholpen. Niet alleen gaat het lichamelijk beter, ook heb ik meer rust gevonden. Dank Peggy, voor je fijne aandacht en goede behandelingen.
Astrida Veenstra Kuiper Astrida Veenstra Kuiper uit Breda schreef op februari 20, 2019 om 6:34 pm
heerlijk hotstone massage gehad. voor herhaling vatbaar.
A.A.M Stoop A.A.M Stoop uit Breda schreef op februari 20, 2019 om 2:16 pm
De massage was echt super lekker en zeker voor herhaling vatbaar!
Bertien Bertien uit Geertruidenberg schreef op januari 23, 2019 om 2:19 pm
Heerlijke ontspannende hot stone massage ondergaan. Met als resultaat weer energie om aan de studie te gaan. Dank je voor de fijne behandeling. Groet Bertien
Mieke Mieke uit Dongen schreef op januari 15, 2019 om 4:31 pm
Vanmiddag genoten van een heerlijke behandeling. Eerst mijn voeten en teenagels goed verzorgd en daarna een fijne, ontspannen voetreflexbehandeling. Even er helemaal tussenuit!
Hans Verbakel Hans Verbakel uit Breda schreef op januari 15, 2019 om 12:53 pm
Echt genoten van een heerlijke behandeling. Na de verzorging van de voeten en nagels een fijne voetreflexmassage. Even heerlijk ontspannen!

 

RSS
LinkedIn
Share
Instagram