Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are obligatory.
Your E-mail address wil not be published.
For security reasons we save the ip address 86.95.11.54.
It might be that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve our right to edit, delete, or not publish entries.
36 berichten.
Petra Petra schreef op juni 5, 2019 om 7:07 am:
Onlangs heb ik bij Peggy een vingerreflexologie behandeling gehad i.v.m. mijn faalangst en examenvrees. Wat een bijzondere ervaring! Peggy gaf me het vertrouwen om terug te gaan in de tijd en een oud patroon te doorbreken en verwerken. Door haar rust en warme, vriendelijke uitstraling voel ik me erg op mijn gemak bij haar. Een absolute aanrader. Dankjewel Peggy!!
Bennie Bennie schreef op juni 1, 2019 om 2:03 pm:
Ik had last van problemen uit het verleden waar ik zelf geen weet van had en door middel van vinger reflex therapie heeft peggie mij daar op een zeer deskundige manier van verlost. Het is een bijzondere ervaring dat iemand door middel van praten en aanraking je kan verlossen van een diepgewortelt probleem. Ik ben haar hiervoor eeuwig dankbaar.
Mieke Mieke schreef op mei 14, 2019 om 5:20 pm:
D.m.v. hypnotherapie ben ik mijn fibromyalgie een heel eind de baas en heb ik mezelf van heel wat emotionele ballast wat ik met mij mee droeg verlost. Veel van deze ballast was ik mij niet eens bewust van dat ik deze met mij mee droeg. Ik ben Peggy hier erg dankbaar voor. Een hele lieve en zeker ook deskundige vrouw!
Dorus Brekelmans Dorus Brekelmans uit Ulvenhout schreef op april 4, 2019 om 8:34 pm:
Sinds enkele jaren heb ik terugkerende klachten in de onderrug. Omdat de pijntjes en de angst voor pijn en terugval, en daardoor bewegingsangst, een te grote rol gingen spelen in mijn leven heb ik Peggy benaderd. Zij behandelde me met hypnotherapie en vingerreflextherapie. Beide sessies heb ik als erg prettig ervaren en het heeft me van een hoop klachten afgeholpen. Niet alleen gaat het lichamelijk beter, ook heb ik meer rust gevonden. Dank Peggy, voor je fijne aandacht en goede behandelingen.
Astrida Veenstra Kuiper Astrida Veenstra Kuiper uit Breda schreef op februari 20, 2019 om 6:34 pm:
heerlijk hotstone massage gehad. voor herhaling vatbaar.
A.A.M Stoop A.A.M Stoop uit Breda schreef op februari 20, 2019 om 2:16 pm:
De massage was echt super lekker en zeker voor herhaling vatbaar!
Bertien Bertien uit Geertruidenberg schreef op januari 23, 2019 om 2:19 pm:
Heerlijke ontspannende hot stone massage ondergaan. Met als resultaat weer energie om aan de studie te gaan. Dank je voor de fijne behandeling. Groet Bertien
Mieke Mieke uit Dongen schreef op januari 15, 2019 om 4:31 pm:
Vanmiddag genoten van een heerlijke behandeling. Eerst mijn voeten en teenagels goed verzorgd en daarna een fijne, ontspannen voetreflexbehandeling. Even er helemaal tussenuit!
Hans Verbakel Hans Verbakel uit Breda schreef op januari 15, 2019 om 12:53 pm:
Echt genoten van een heerlijke behandeling. Na de verzorging van de voeten en nagels een fijne voetreflexmassage. Even heerlijk ontspannen!
Kruysifix M Kruysifix M uit Breda schreef op januari 8, 2019 om 3:54 pm:
gezellig, gepassioneerd, goed, netjes, deskundig en ontspannend
Olga Van Der Made Olga Van Der Made uit Breda schreef op januari 7, 2019 om 12:54 pm:
netjes behandelt
Rob Rob uit Oosterhout schreef op januari 4, 2019 om 7:16 pm:
Peggy heeft mijn intolerantie voor gluten behandeld met hypnotherapie. In enkele sessies zijn verschillende triggers aangepakt waardoor ik nu weer gluten kan eten. Vooraf kreeg ik voldoende, duidelijke informatie over de therapie. Ze nam alle tijd en aandacht voor de voorbereiding, de sessies en de nazorg.
Deanna Hoppener Deanna Hoppener uit Breda schreef op december 29, 2018 om 11:11 am:
Wat een heerlijke hotstone massage, heerlijk ontspannen in een prettige ruimte, verwarmde massage tafel, volop genieten! Peggy is een echte vakvrouw met liefde voor werk. Ik kom zeker terug voor andere behandelingen. Nu nog even nagenieten van de heerlijke massage.
Miriam Miriam uit Dongen schreef op december 22, 2018 om 12:39 pm:
al jaren last van jicht in mijn voet. Eerst een voetzolenreflex behandeling gehad en enkele weken later een hypnose. Het omgaan met boosheid , werd mij door de hypnose behandeling duidelijk. ik voel nu veel vrijer in mijn doen en laten.en durf meer mezelf te zijn. Mijn voet voelt soepeler aan. Ik ben erg blij dat ik de behandeling bij Peggy heb ondergaan. ze begeleidt het proces op een prettige en rustige manier .
Anthony De Leij Anthony De Leij uit Breda schreef op december 9, 2018 om 11:55 am:
ik heb er een heerlijk gevoel aan over gehouden .sfeer was goed. en Peggy is een zeer leuk mens die dr vak goed verstaat. heb heel de dag op wolkjes gelopen. heb gelijk weer een vervolg afspraak gemaakt
Tirza Blom Tirza Blom uit Breda schreef op december 5, 2018 om 12:56 pm:
Goede en professionele pedicure behandeling. En fantastische voetmassage. Ik ga zeker terug!
Loes Loes schreef op november 27, 2018 om 10:39 am:
Ik heb van Peggy een behandeling "pijnbestrijding " gehad. In de ochtend voor de behandeling had ik pijn van een kaakholteontsteking, i.s.m. met Peggy hebben we voor een pijnbehandeling gekozen. Het is verbazend welk reultaat zij in korte tijd met de behandeling kan bewerkstelligen, tijdens de behandeling vraagt ze steeds hoeveel pijn je nog hebt in de vorm van de pijn een cijfer te geven, bij mij is de pijn in één behandeling van een 8 gezakt naar een 2. Dit resultaat gaf een enorm gevoel van verlichting. Dank je wel voor al je fijne hulp
Cobi Mulder Cobi Mulder uit Breda schreef op november 26, 2018 om 4:08 pm:
Super leuke dame erg vriendelijk hele relaxte sfeer voor herhaling vatbaar
E Van Oorschot E Van Oorschot uit Breda schreef op november 26, 2018 om 12:57 pm:
Ik heb een zeer prettige en deskundige behandeling gekregen en heeft ze mijn likdoorn pijnloos kunnen verwijderen. Vriendelijke en rustig. TOP
Paul Paul uit Eindhoven schreef op november 13, 2018 om 8:59 pm:
Een spontane behandeling vingerreflexologie gehad van Peggy. Ik kwam haar tegen op een beurs in Made onlangs. Peggy heeft een rustige en vriendelijke uitstraling en maakte dat ik me snel op gemak voelde. Ik was benieuwd naar het effect van een vingerreflexologie behandeling, ik was er niet naar op zoek naar. Ze heeft me het laten voelen en uitleg erbij gegeven. Ik had wat tijd nodig om me over te geven aan de vragen over ‘voelen’ en daar kwam Peggy's rustige, geduldige env vriendelijke aard goed van. Dank Peggy!"