Wie/wat is Be-Leef?

Wie of wat is Be-Leef? Ik ben Peggy Meewis en ik ben begonnen als schoonheidsspecialiste en pedicure. In deze periode, waarin ik alleen bezig was met schoonheid “van buiten”, kwam ik erachter, dat iedereen wel iets van stress, gezondheidsproblemen of trauma’s heeft ervaren, die men ook graag met mij wilde delen.

Graag wilde ik wat betekenen voor deze mensen en na een cursus Chinflex ® (Chinese voetreflexmassage) bleek dat voetreflexmassages niet alleen maar ontspannend werken, maar ook enorm klachten kunnen verminderen. Ik was nieuwsgierig geraakt en besloot om de volledige opleiding van 4 jaar te gaan volgen bij Total Health in Breda. De schoonheid, die ik “van buiten” behandelde, werd beter naarmate de “binnenkant” ook aangepakt werd.

Zo besloot ik verder te gaan met mijn opleidingen. Door de verschillende opleidingen, die ik gevolgd heb, is mijn leven verandert en dit ten goede van mezelf. Al de behandelingen op de website, heb ik ondergaan en het heeft me niet alleen de kennis gegeven, maar ook inzichten in mezelf. Hier ben ik erg dankbaar voor en met Be-leef wil ik graag een steentje bijdragen om de schoonheid van de innerlijke mens nog meer te laten stralen!

De verschillende workshops, die ik geef  is, is om mijn kennis en ervaringen met jullie te delen, dit doe ik op een manier , die voor iedereen te volgen is, met tips en adviezen ,waar je thuis ook  mee aan de slag kunt gaan.

De verschillende opleidingen, die ik heb gevolgd, zijn o.a. Voetreflextherapeute en Tuina Therapeute bij Total Health Breda en de OHM Academy, Natuurvoedingskok bij Oost West Centrum in Rotterdam.   Vingerreflexologe bij Dactyologie Nederland Krommenie , Hypotherapie bij Hypnosementor in Oosterhout en verder heb ik verschillende workshops gevolgd.

Bij blijven in de kennis en weer nieuwe therapieën leren is ook een passie van me en dit doe ik dan ook regelmatig.  Hou dus de website in de gaten voor nieuwe behandelingen!

Verander je klacht in kracht!

Samen kijken we naar de oorzaak van je belemmerende emotie en/of lichamelijke klachten en die transformeren we naar kracht! Dit doen we samen en door middel van verschillende therapeutische massages, hypno-regressietherapie, vingerreflexologie, EFT, voedingsadviezen en coaching. Samen zorgen we er voor dat je zo snel mogelijk van je ongemakken af bent!

In een  intakegesprek krijg ik een eerste indruk van je hulpvraag en klachten. Wat is er aan de hand? Hoe is dit ontstaan en hoe beleef je dit? Hier vertel ik je wat we voor elkaar kunnen betekenen en vanuit daar plannen we een vervolgafspraak in of starten we de behandeling gelijk.

Het eerste consult zal dus ongeveer 1,5 uur duren. Vervolgafspraken duren meestal ongeveer een uur.

In mijn praktijk Be-Leef draag ik graag een steentje bij om de schoonheid van de innerlijke mens nog meer te laten stralen! Het maakt me blij om iemand gelukkig en ontspannen te zien.

Je bent van harte welkom bij Be-leef! Graag tot ziens en veel plezier met het bekijken van mijn website, Peggy.

RSS
LinkedIn
Share
Instagram