Professionele Stoelmassage op locatie

Heerlijk genieten van een massage op locatie zoals bijvoorbeeld bij u aan huis? Dat kan! Op de massagestoel- of tafel. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact op met Be-leef.

Stoelmassage bij bedrijven

Om het beste uit je werknemers te halen, geeft Be-Leef stoelmassages op locatie. Een stoelmassage werkt preventief en is bedoeld voor spanningsklachten als gevolg van stress of een niet optimale werkhouding. Een stoelmassage is laagdrempelig en eenvoudig in te passen in de (werk)dag. 

​Hoe werkt het? De massage wordt uitgevoerd op een speciaal ontwikkelde stoel. Het wordt over de kleding heen gegeven en duurt 20 minuten.  Nek, schouders en bovenrug worden los gemasseerd en drukpunten op de rug en armen worden geactiveerd. Er wordt geen olie gebruikt. Na een stoelmassage voelt men zich weer energiek en wordt de dag ontspannen voortgezet. 

Professioneel, aandacht, kwaliteit

Onze stoelmassages zijn van hoge kwaliteit en worden enkel gegeven door gediplomeerde masseurs. Zij beschikken over jarenlange ervaring, met passie voor hun vak en aandacht voor de klant. Elke massage wordt aangepast aan de behoeften of klachten van de klant. Zo kan deze ontspannend worden uitgevoerd, gericht zijn op specifieke klachten of een combinatie hiervan. Zij duurt daarom ook 20 minuten, zodat er voldoende tijd is om maatwerk te bieden en adviezen te geven.

Voordelen stoelmassage voor werkgevers

 • werknemers zijn meer ontspannen, productiever en energieker 
 • minder ziekteverzuim door spanningsgerelateerde klachten
 • minder kosten voor ziekteverzuim (RSI, burn-out)
 • helpt vitaliteit werknemers te vergroten

Voordelen stoelmassage voor werknemers

 • vermindert de werkstress
 • verlaagt risico op ziekteverzuim
 • verhoogt de productiviteit
 • verbetert de concentratie
 • creëert ruimte voor creativiteit
 • vermindert of voorkomt spanningsklachten (RSI, burn-out)
 • minder vaak hoofdpijn

Hoe ontstaat RSI?

Uit medisch onderzoek blijkt dat de doorbloeding van de spieren bij licht statische arbeid met 80% afneemt, de spieren krijgen nog maar een vijfde van de normale hoeveelheid zuurstof aangeboden. Daarnaast maakt het lichaam bij spierspanning afvalstoffen aan.
Bij ontspanning en een goede doorbloeding voert het lichaam deze afvalstoffen af, dit is een natuurlijke cyclus. Wanneer de doorbloeding langdurig verminderd is, kan het lichaam de afvalstoffen onvoldoende afvoeren en ontstaat er een ophoping van afvalstoffen in het spierweefsel. Dit veroorzaakt in veel gevallen de eerste pijn. Wanneer deze klachten verergeren spreken we van RSI-klachten.

Stoelmassage effectief bij RSI en spanningsklachten werknemers

Stoelmassage is een effectieve en prettige methode om spanningsklachten te verminderen en het lichaam te helpen bij het herstel van de effecten van langdurig beeldschermwerk. Het regelmatig ondergaan van een massage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding, waardoor het lichaam afvalstoffen makkelijker kan afvoeren. Daarom is stoelmassage een krachtig middel in de strijd tegen RSI en langdurige spanningsklachten.

Tarief bedrijfsmassage

De kosten die een bedrijf maakt voor het inhuren van een stoelmasseur zijn vrijgesteld van loonheffingen en zijn daarom ook fiscaal gezien interessant (voor meer informatie zie de website van de Belastingdienst). 

Voor het geven van een stoelmassage op locatie is er altijd een minimale afname van twee aaneengesloten uren per stoelmasseur. Alle benodigdheden zijn bij de prijs voor de stoelmassage inbegrepen en er wordt geen vergoeding voor de reistijd in rekening gebracht. Per stoelmasseur: € 55,- per uur waarbij geen BTW wordt berekend.

Fiscaal aantrekkelijk!

Stoelmassage is een erkende ARBO voorziening. De kosten zijn volledig op te voeren als bedrijfskosten. U dient hiervoor aan een aantal voorwaarden te voldoen:

 • u heeft een ARBO-plan
 • de stoelmassage vindt plaats tijdens de werktijd
 • de werknemer is geen eigen bijdrage verschuldigd
 • er is geen sprake van een aanmerkelijke privé-besparing voor de werknemer

U kunt ervoor kiezen om wekelijks, tweewekelijks, of maandelijks een stoelmassage aan uw werknemers aan te bieden. Lees meer op de website van de belastingdienst.

Direct een stoelmassage op locatie boeken?

Voor meer informatie of een proefdemonstratie neem telefonisch contact op met Be-leef of via het contactformulier

RSS
LinkedIn
Share
Instagram