Kom van je negatieve gedachten af.

Vraag jij je af hoe je van jouw negatieve gedachten afkomt?

Natuurlijk is het belangrijk dat je eerst bewust  wordt van je negatieve gedachten. Dan kan je je afvragen klopt dit wel en waar komen deze gedachten vandaan?

Vaak komen deze van je onderbewustzijn. Als je het met een computer vergelijkt, dan zou het de  harde schijf zijn, waarin vele programma’s zijn opgeslagen, De programma’s van het onderbewuste beïnvloeden merendeel ons handelen en denken.

Door een paar simpele zinnetjes te zeggen maak je contact met je onderbewustzijn en worden de programma’s, die ons onderbewuste domineren weggehaald.

De zinnetjes zijn:

*Ik hou van jou

*Bedankt

*Het spijt me

*Vergeef me alsjeblieft

Deze zinnetjes kan je altijd zeggen en vooral als er problemen zijn. Je zal zien dat op het moment dat je zegt, ik hou van je tegen jezelf of het universum, dat angst en ergernis verdwijnen. Liefde en harmonie komen er voor in de plaats. Deze 4 zinnetjes zorgen ervoor dat de energie van het bovenbewuste kan binnenstromen in het bewustzijn en dit is de sleutel om de energie van oude programma’s op te ruimen. Dit heet Ho’o pono pono . Het komt uit Hawai en betekent : “corrigeer een fout” of “Maak het goed”

Als je Ho’oponopono beoefent voel je je meteen beter. Het is alsof je een andere wereld binnengaat en je bent van je negatieve gedachten af…..

Zie ook https://www.youtube.com/watch?v=7Qoq75-DQm4

Wil je hulp hierbij? Neem dan contact op met Be-leef