NIeuwe Cursus data Touch for Health 1 :

Zaterdag 29 en zondag 30 juni en zaterdag 6 juli 2024 van 9:30 uur tot 16: 30 uur

In deze cursus leer je de principes van het spiertesten. Voor elke cursist altijd weer een verrassing: “Ik kan het ook!” En:” Het werkt echt!” Daarnaast leer je het toepassen van veertien spiertesten in relatie tot de veertien meridianen.

Aan bod komen:

  • de meridianenleer.
  • verschillende correctietechnieken w.o. neurolympfatische punten, neurovasculaire punten, meridianen, wervelreflexen en aanhechting en oorsprong.
  • eenvoudige pijn verminderen.
  • eenvoudige emotional-stress-release.
  • voeding om de spier te versterken.
  • testen met behulp van een tussenpersoon.
  • kruislopen voor plezier.
  • balanceren op een doel.

Na afloop van de cursus ben je in staat om iemand een ‘veertien spierenbalans’ te geven en zo de energiedoorstroming en het zelfhelende vermogen van het lichaam te activeren.

De cursus is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is. Voorkennis is niet nodig.

Touch for Health is een methode om energieblokkades op te sporen, er naar te luisteren én te handelen, waardoor het zelfherstellend vermogen de blokkade op kan heffen.
Dat opsporen gebeurt met manuele spiertesten. Die kun je zien als een soort feedbackmechanisme van je lichaam. Ben je er achter waar de blokkades zitten, dan kun je handelen met diverse technieken. De energie gaat stromen en je lichaam spreekt zijn eigen zelfherstellend vermogen weer aan.

Je leert de spiertest te voelen en duiden en daarmee de behoefte van je lichaam om opnieuw evenwicht te bereiken. Zo kun je zelf ervaren wat jouw lichaam weet en helpen om weer te handelen in de richting van welzijn. Bewustwording vormt de sleutel tot dit hele proces. Je neemt je gezondheid letterlijk in eigen handen!

De kern van Touch for Health is eenvoudig en en makkelijk te leren. Het is geheel veilig en toegankelijk voor mensen zonder enige medische opleiding. Gewoon voor huis, tuin en keuken gebruik. Daarnaast is het een enorm mooie aanvulling voor mensen die beroepsmatig op dit gebied werkzaam zijn of van plan zijn. Je ontvangt na 3 dagen een IKC erkend certificaat.

Tijdens de cursus behandelen we delen uit het boek, daarnaast krijg je van mij aanvullende informatie, afbeeldingen en protocollen waardoor je direct aan de slag kunt.

Tarief: € 350,-

Incl. Certificaat en manual

RSS
LinkedIn
Share
Instagram