Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are obligatory.
Your E-mail address wil not be published.
For security reasons we save the ip address 34.77.72.31.
It might be that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve our right to edit, delete, or not publish entries.
43 berichten.
Miriam Miriam uit Dongen heeft geschreven op december 22, 2018 om 12:39 pm:
al jaren last van jicht in mijn voet. Eerst een voetzolenreflex behandeling gehad en enkele weken later een hypnose. Het omgaan met boosheid , werd mij door de hypnose behandeling duidelijk. ik voel nu veel vrijer in mijn doen en laten.en durf meer mezelf te zijn. Mijn voet voelt soepeler aan. Ik ben erg blij dat ik de behandeling bij Peggy heb ondergaan. ze begeleidt het proces op een prettige en rustige manier .
Anthony De Leij Anthony De Leij uit Breda heeft geschreven op december 9, 2018 om 11:55 am:
ik heb er een heerlijk gevoel aan over gehouden .sfeer was goed. en Peggy is een zeer leuk mens die dr vak goed verstaat. heb heel de dag op wolkjes gelopen. heb gelijk weer een vervolg afspraak gemaakt
Tirza Blom Tirza Blom uit Breda heeft geschreven op december 5, 2018 om 12:56 pm:
Goede en professionele pedicure behandeling. En fantastische voetmassage. Ik ga zeker terug!
Loes Loes heeft geschreven op november 27, 2018 om 10:39 am:
Ik heb van Peggy een behandeling "pijnbestrijding " gehad. In de ochtend voor de behandeling had ik pijn van een kaakholteontsteking, i.s.m. met Peggy hebben we voor een pijnbehandeling gekozen. Het is verbazend welk reultaat zij in korte tijd met de behandeling kan bewerkstelligen, tijdens de behandeling vraagt ze steeds hoeveel pijn je nog hebt in de vorm van de pijn een cijfer te geven, bij mij is de pijn in één behandeling van een 8 gezakt naar een 2. Dit resultaat gaf een enorm gevoel van verlichting. Dank je wel voor al je fijne hulp
Cobi Mulder Cobi Mulder uit Breda heeft geschreven op november 26, 2018 om 4:08 pm:
Super leuke dame erg vriendelijk hele relaxte sfeer voor herhaling vatbaar
E Van Oorschot E Van Oorschot uit Breda heeft geschreven op november 26, 2018 om 12:57 pm:
Ik heb een zeer prettige en deskundige behandeling gekregen en heeft ze mijn likdoorn pijnloos kunnen verwijderen. Vriendelijke en rustig. TOP
Paul Paul uit Eindhoven heeft geschreven op november 13, 2018 om 8:59 pm:
Een spontane behandeling vingerreflexologie gehad van Peggy. Ik kwam haar tegen op een beurs in Made onlangs. Peggy heeft een rustige en vriendelijke uitstraling en maakte dat ik me snel op gemak voelde. Ik was benieuwd naar het effect van een vingerreflexologie behandeling, ik was er niet naar op zoek naar. Ze heeft me het laten voelen en uitleg erbij gegeven. Ik had wat tijd nodig om me over te geven aan de vragen over ‘voelen’ en daar kwam Peggy's rustige, geduldige env vriendelijke aard goed van. Dank Peggy!"
Ria Ria uit rotterdam heeft geschreven op november 5, 2018 om 11:10 am:
Peggy heb me met 1 sessie al super goed geholpen. Bedankt Peggy.
Leon Leon uit Rotterdam heeft geschreven op oktober 9, 2018 om 11:37 am:
Fijne stoelmassage met aandacht voor lichaam en persoon. Super, dank je wel!!
Hans Hans uit Oosterhout heeft geschreven op april 24, 2018 om 3:56 pm:
Hypno-therapie... wat kun je daarvan verwachten? Na deze sessie met Peggy was dat wel duidelijk! Erg fijn en erg bijzonder. Werkte zeer verhelderend. Fijne begeleiding, duidelijk en helder! Thnx Peggy!
Shirley Shirley heeft geschreven op augustus 14, 2017 om 6:43 pm:
Een mooie Hypnose sessie gedaan onder de fijne begeleiding van Peggy. Een goede eerste ervaring op dit vlak! Zeer aan te raden als je jezelf eens wilt 'opschonen'. Enorm bedankt Peggy!
Jeanne Jeanne uit Amsterdam heeft geschreven op mei 25, 2016 om 5:36 pm:
Met oprechte aandacht behandeld worden. Werkt verhelderend, verlichtend en intens genieten. Nog niet zo lang geleden enorm door mijn rug gegaan. Niet echt lekker als je weer van alles mag.... Powerstrips en een goede massage van @be-leef hebben de pijn enorm verzacht en kan ik beter uit de voeten. Fantastisch en bedankt Peggy.
Ronald Ronald uit Ridderkerk heeft geschreven op februari 22, 2016 om 8:43 pm:
Mijn eerdere ervaringen met professionele massages hebben nooit echt een goede indruk achtergelaten. Ik ben ooit bij een wellness-centrum door een beer van een masseur behandeld maar toen ik van de tafel afstapte, leek het alsof er niets gebeurd was. Toen ik had besloten met Peggy een afspraak te maken voor een massage, had ik door haar verschijning nogal mijn twijfels in haar kunnen, zoals u misschien kunt begrijpen. Peggy is namelijk geen beer van een masseur, verre van... De omschrijving 'tengere, vriendelijke masseuse' is meer passend. Dus hoeveel beter zou deze massage dan kunnen worden. Maar ik werd totaal verrast! Ze wist precies de juiste plekken in/op mijn lichaam te vinden waar spanning en pijn zat. En het meest knappe vind ik nog wel dat ze altijd nét de druk onder mijn pijngrens wist te houden; het werd steeds nét niet vervelend. Alsof ze mijn lichaam kende, terwijl ik deze kwaliteit juist bij de eerste massage al opmerkte. Bovendien stapte ik nu juist wel met die ontspannen tinteling en dat lichte gevoel in mijn hoofd van de tafel af. Alles wat ik verwachtte bij de dure sauna, kreeg ik daar niet. Voor goede, doeltreffende massages moet je bij Peggy Meewis zijn!
Joop Joop uit Weert heeft geschreven op februari 15, 2016 om 8:02 pm:
Na een nek-hernia operatie waarbij ik een prothese heb gekregen tussen de 5e en de 6e nekwervel had ik erg veel last van mijn nek. Deze was zeer gevoelig en er zat druk op. Peggy heeft mij behandeld met een vingerreflex-therapie. En al na 1 behandeling is mijn nek weer pijnloos!! Ook na een blessure/overbelasting aan mijn schouder voelt het weer stukken beter na een massage. Superbedankt Peggy! Top!
Ria Ria uit Rotterdam heeft geschreven op februari 12, 2016 om 6:07 pm:
Zoals gewoonlijk was de massage weer heerlijk ontspannend. Iedere keer verbaast ze me met een andere massage. Het effect is heel goed voelbaar. Bedankt Peggy.
Sabrina Sabrina uit Zwijndrecht heeft geschreven op februari 11, 2016 om 4:52 pm:
De massage was ontspannend. ik voelde wel dat bepaalde delen vast zaten, maar ik had geen last vooraf. Tijdens de massage was het wel heftig op bepaalde plekken, maar nadien voelde dit erg fijn en tintelde deze plekken. Heel mooi om te voelen, dat door de massage alles los ging zitten. De gehele ervaring was zeer prettig en de uitvoering geweldig. Peggy zeer prettig en rustige persoonlijkheid. met goede uitleg en vriendelijke uitstraling. Top.
Mascha Mascha uit Amsterdam heeft geschreven op februari 11, 2016 om 10:08 am:
Mijn ervaringen met vingerreflexologie zijn zeer positief. Tijdens het volgen van een introductie workshop, waarbij Peggy voorafgaand tekst en uitleg gaf over wat dactyologie inhoudt, zijn we bij elkaar aan de slag gegaan. Peggy ondersteunde waar nodig was en gaf gerichte tips. Naar mijn mening ligt Peggy's kracht in het 1 op 1 contact. Ze heeft een rustige benadering, is geduldig, weet de juiste aandacht te geven en vragen te stellen waardoor je weer verder kan. Door deze workshop ben ik erachter gekomen dat een vingerreflexologie behandeling echt iets (met je) doet en het je verder kan helpen. Een aanrader dus!
Cemal Cemal uit Breda heeft geschreven op februari 9, 2016 om 5:16 pm:
Ik heb de massage als erg fijn ervaren. Ik kreeg het gevoel dat ze vol overgave en met liefde (voor het vak) masseert. Ze is erg aardig en geduldig.
Willeke Willeke uit breda heeft geschreven op februari 9, 2016 om 5:13 pm:
Peggy is een lieve, geduldige vrouw met een goed ontwikkelde intuïtie waardoor zij haar behandelingen en massages met veel gevoel en bijzondere resultaten uitvoert! Steeds weer een fijne ervaring!
Brigitte Brigitte uit Heemskerk heeft geschreven op december 31, 2015 om 3:13 pm:
Peggy, luisterd eerst voordat ze begint. Gehoord worden is erg prettig. Vervolgens gaat ze aan het werk, subtiel zet ze de boel in beweging. Voetreflex was heerlijk. Maar ook een stevige massage is heerlijk. Nog een keer afgesproken voor Dactyologie wat een effect, niet verwacht. Wat fijn dat je ook op locatie komt. Bedankt Peggy