Verander je klacht in kracht is mijn doel ! Samen kijken we naar de oorzaak van je belemmerende emotie en/of lichamelijke klachten en die transformeren we naar kracht! Dit doen we samen en door middel van verschillende therapeutische massages, Hypno-Regressietherapie, Vingerreflexologie, EFT, voedingsadviezen en coaching. Samen zorgen we er voor dat je zo snel mogelijk van je ongemakken af bent!
In een (eventuele)  intake gesprek krijg ik een eerste indruk van je hulpvraag en klachten. Wat is er aan de hand? Hoe is dit ontstaan en hoe beleef je dit? Hier vertel ik je wat we voor elkaar kunnen betekenen en vanuit daar plannen we een vervolgafspraak in. Dit intake gesprek is er voor bedoeld, dat je kan kijken of het wat voor je is en kan je erover nadenken of je dit wilt. Dit zal ongeveer 20 minuten duren en de kosten hiervoor bedragen € 15.-
Boek je tijdens het intake gesprek een vervolgafspraak, dan worden deze kosten bij de vervolgafspraak verrekend.
In mijn praktijk Be-leef draag ik graag een steentje bij om de schoonheid van de innerlijke mens nog meer te laten stralen! Het maakt me blij om iemand gelukkig en ontspannen te zien! Hoop je graag een keer te ontmoeten!
Be-leef
Klein Prinsenhof 13
4931 DG Geertruidenberg
Noord Brabant
info@be-leef.eu
0610518943
Klik hier voor de contactpagina